Avstralija je Lucas PAPAW Mazilo Plenic Izpuščaje Krema Rane Nego Papaja, Izpuščaj na Koži, Krema za piki žuželk, nappy izpuščaj 25 g/75 g

p53394

€2.46

-2.46

€4.92

-50 %

Nov izdelek

Lucas' Papaw Mazilo

"Za nekaj let, Dr. T P Lk, ki se izvajajo v Londonu. Išče s toplejšim podnebjem sem šel v Avstralijo leta 1876, ki se izvaja v Melbourne za 10 let pred selitvijo v Queenslandu. Bilo je tukaj, v Queenslandu, ki iščejo naravno zdravilo za bolezen, sem izvedla svoje znanstvene študije in eksperimenti, ki je privedla do njegovega oblikovanja Papaw Mazilo. Po letih raziskav, kot botanik, poklicne izkušnje, ki sem jih navedel v svoji 1906 Priročnik, da sem verjel, da papaw je bil najboljši antiseptično še odkrili. V antiseptične lastnosti pospešeno čiščenje rane. Sem verjel, da se lastnosti papaw drevo (Carica Papaja), ki je eden izmed najbolj izstopajočih dreves na svetu. Več tisoč osebkov, ki so šle skozi njegove roke, ki je zapovedal, naj svoje najbližje pozornost in kar imam, posvečena posebna študija je bila Papaw Drevo. Njegov preiskavah, ki ga je vodila, da verjamejo, da je naredil izjemno odkritje. T. P. Lucas se pridobiva veliko zdravil pravnih sredstev, izdelane iz Papaw Drevo."

Multi Način Uporabe

Različnih aplikacij Lucas' Papaw Mazilo Vsak dan na tisoče uporabnikov Lucas' Papaw Mazilo uživali v svoje sposobnosti, da označite in osvoboditi. Mazilo je antibakterijsko in protimikrobne lastnosti in se lahko uporabljajo kot lokalne aktualnih aplikacije, kot je opisano spodaj. Veliko uporabnikov tega mazila tudi poročilo začasno lajšanje simptomov, dermatitis in ekcem. S tako veliko uporablja in aplikacije, vedno je super, da ima 75 g ali 200 g rdeče kozarec Lucas' Papaw Mazilo prav v dom. Ali, nosijo nekateri z vami na poti v priročno 25 g rdeče cevi. Lahko tudi, da so naši 15g cev v žepu, torbici ali torbici.

Lucas' Papaw Mazilo

Različnih aplikacij Lucas' Papaw Mazilo Vsak dan na tisoče uporabnikov Lucas' Papaw Mazilo uživali v svoje sposobnosti, da označite in osvoboditi. Mazilo je antibakterijsko in protimikrobne lastnosti in se lahko uporabljajo kot lokalne aktualnih aplikacije, kot je opisano spodaj. Veliko uporabnikov tega mazila tudi poročilo začasno lajšanje simptomov, dermatitis in ekcem. S tako veliko uporablja in aplikacije, vedno je super, da ima 75 g ali 200 g rdeče kozarec Lucas' Papaw Mazilo prav v dom. Ali, nosijo nekateri z vami na poti v priročno 25 g rdeče cevi. Lahko tudi, da so naši 15g cev v žepu, torbici ali torbici. Oskrba Rane Lucas' Papaw Mazilo se običajno uporablja za zdravljenje manjših odprtih ran in pomaga zdraviti in blaži vnetja, razpokana ali poškodovano kožo. Uporablja se lahko kot pomoč za zdravljenje splinters in trnje, manjše opekline in scalds, opekline, gramoz izpuščaj, kosi in manjše odprte rane. Uporaba Lucas' Papaw Mazilo za rane bo pospešiti proces celjenja, ki omogoča koži, da hitreje opomore.

Oskrba Rane

Lucas' Papaw Mazilo se običajno uporablja za zdravljenje manjših odprtih ran in pomaga zdraviti in blaži vnetja, razpokana ali poškodovano kožo. Uporablja se lahko kot pomoč za zdravljenje splinters in trnje, manjše opekline in scalds, opekline, gramoz izpuščaj, kosi in manjše odprte rane. Uporaba Lucas' Papaw Mazilo za rane bo pospešiti proces celjenja, ki omogoča koži, da hitreje opomore. Uporaba: Po temeljito čiščenje ran in zagotavljanje ni tujih delcev, ki se uporabljajo Lucas' Papaw Mazilo čim prej po čutil za zaznavanje rane. Najboljše rezultate so izkušeni, ki jih zajema rana popolnoma v Lucas' Papaw Mazilo in nato pokrivna s čisto jutranje kot Band-Aid ali povoj – odvisno od velikosti prizadetega območja in položaj rane na telesu. Pokrivna rane ima dve prednosti: Ima mazilo, v mestu, nad rano, tako da lahko naredite stis delo, ne da obrisati Preprečuje mazilo iz se odlagajo na oblačila/bedclothes itd Preliv je treba spremeniti redno.

Nappy Izpuščaj

Lucas' Papaw Mazilo je bila uspešno uporablja že več kot 100 let za zdravljenje nappy izpuščaj na občutljive dojenčke dna. To pomirja občutljivo kožo in zdravi izpuščaje, medtem ko delujejo kot nežen, a učinkovita ovira za zaščito dojenčke občutljivo kožo iz nappy izpuščaj, suhost in draženje. Deluje tako, da ščitijo kožo pred daljša obdobja vlage, kot tudi zdravljenje z encimi iz papaje delovnih pomiriti in obnovitev že prizadetih območij. To je tudi osvojil kupci' choice awards za otroške izdelke v prejšnjih letih. Uporaba: Nanesite Lucas' Papaw Mazilo kot tanko oviro nad prizadetega območja.

Športne Poškodbe

Športne poškodbe, kot so drgnjenja in pašo, so zelo pogoste v veliko športih, kot so tek, kolesarjenje, dolge razdalje, plavanje in športne ekipe. Lucas' Papaw Mazilo lahko uporabljajo kot pregrade za preprečevanje ali pomirjajo drgnjenja. To je tudi učinkovito zdravljenje agent za tiste, prask in manjših kosov, ki so včasih del športa. Lucas' Papaw Mazilo je postala bistvena v vseh športna torba za zdravljenje obrabe, draženje in zagotavljajo blagodejno za vse vrste športnikov. Uporaba: Chafe – Uporabi Lucas' Papaw Mazilo kot tanka plast nad chaffed področju. Zavedajte se, da mazilo bo prenos vseh oblačil postavi nad območju. Lahko se uporabljajo kot pregrade, znan chafe prizadetih območij za preprečevanje chaffing. Prask – Uporabo nasvetov zgoraj, za rane.

Oznake: Obraza Self Tanners & Bronzers, Lepota In Zdravje, Poceni Obraza Self Tanners & Bronzers, Visoka Kakovost, Lepota In Zdravje, Obraza Self Tanners & Bronzers

Blagovna Znamka ŽIVAHEN ČAR
Funkcija Vlažilni
Sestavine Lucas PAPAW Mazilo
Uporaba Obraz
Spol Unisex
Številka Modela lk 25 g/75 g
Država/Regija Proizvodnji Avstralija
NETO WT 25g
Postavka Vrsta Smetana

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki