Dve Rele Izhod LED Digitalni Temperaturni Regulator STC-1000 110V 220V 12V Thermoregulator termostat z Grelnik, Hladilnik 10A

p52786

€2.67

-0.63

€3.30

-19 %

Nov izdelek

Dve Rele Izhod LED Digitalni Temperaturni Regulator STC-1000 110V 220V 12V 24V Thermoregulator termostat z Grelnik, Hladilnik 10A

Značilnosti:

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

modle: STC-1000

Preklapljanje med načini kul in toplote ; Nadzor temperature s nastavitev temperature nastavitev vrednosti in razlike vrednosti; kalibracijo Temperature; naprave za Hlajenje nadzor izhodna zakasnitev varstva; Opozorilo, ko temperatura preseže temperature omeji ali ko tipalo napako.

Tehnični Parametri:

1.Temperaturni merilni razpon: -50 ° C ~ 99 ° C

2.Ločljivost: 0.1 ° C;

3.Natančnost:+- 1° C (-50 ° C ~ 70 ° C);

4.Senzor napak zakasnitev: 1 minuti

5.Napajanje: 110-220VAC 50/60Hz , 12Vdc , 24 vdc ( Izberite napajanje, ko oddate naročilo ) ;

6.Poraba energije:

7.Senzor: NTC senzor (1PC);

8.Rele kontakt zmogljivost: Dve Rele Kul 10A/220VAC; Toplote 10A/220VAC ;

9.Temperatura okolja: 0 ° C ~ 60 ° C;

10.Temperatura skladiščenja: -30 ° C ~ 75 ° C;

11.Relativna vlažnost: 20% ~ 85% (Brez kondenzata)

12.Senzor dolžina: 1,0 m

13. Sprednja Plošča Velikost: 75x34.5 mm ; Velikost Izdelka: 75x34.5x85 mm ; Montažna Velikost: 71x29mm

Meni Pouk

Kodo

Funkcija

Nastavite Obseg

Privzeto

F1

Temperatura, nastavljena vrednost

-50.0~99.9°C

10.0°C

F2

Razlika nastavljeno vrednost

0.3~10.0°C

0,5°C

F3

Kompresor zakasnitev

1~10 minut

3 minute

F4

Kalibracijo Temperature vrednosti

-10.0°C~10.0°C

0°C

Ključ delovanje navodila

1 .Način, da preverite parameter:

V normalnih delovnih stanje, pritisnite tipko "gor" tipka se prikaže temperatura nastavljeno vrednost; pritisnite tipko "dol" tipko, se prikaže razliko vrednosti.

2. Tako, da nastavite parameter:

Pod krmilnik normalni delovni status, pritisnite "s" tipko za 3 sekunde ali več, da vnesete parameter spreminjanje načina, in "Set" lučka na zaslonu se prikaže prvi meni kodo "F1".

Pritisnite tipko "gor" zakleniti ali "navzdol" tipko, da nastavite gor in dol in na zaslonu se prikaže meni iem in oznaka element v meniju.Pritisnite "s" tipko, da prikažete vrednost parametra trenutne meni. Pritisnite obe "s" tipko, pridržite tipko "gor" zakleniti ali "navzdol" ključ hkrati, da izberete in prilagodite vrednost parametra trenutne meni vrednost takoj. Po končani nastavitev, pritisnite in spustite tipko "(I)" ključ takoj, da shranite spremenjen parameter vrednost in se vrnete na prikaz normalne vrednosti temperature. Če ne pritisnete nobene tipke, delovanje v 10 sekundah, sistem ne shrani spremenjen parameter, zaslon nazaj na zaslon normalni temperaturi.

3. Obnovitev podatkov iz sistema

Ko elektrificiranih, sistem preveri, ali sama, zaslon na bo "Er" če se napaka izstopa, vas prosimo, da pritisnete katero koli tipko na tem času, in ponastavi privzeta vrednost in vnesite v običajnem delovnem načinu, priporočamo, da ponastavite vrednost parametra pod takimi pogoji.

Delovanje navodilo Pod krmilnik normalni delovni status, pritisnite in držite "(I)"ključ za 3s lahko izklopite upravljavca; Pod krmilnik "off" stanja, pritisnite in držite "(I)" ključ za 1s lahko obrnete na upravljavca. Pod krmilnik normalni delovni status, zaslon prikaže trenutno merjenje vrednosti temperature; tudi regulator lahko tudi preklopite delovni način med ogrevanje in hlajenje. Upravljavec začne hlajenje s kul lučka, ki sveti, ko je merjenje vrednosti temperature >= temperatura, nastavljena vrednost + razlika vrednosti, in hladilno rele je povezana; Če je "Kul", indikatorska lučka utripa, označuje hladilno opremo je v okviru kompresor zamudo zaščito stanja; kadar je za merjenje temperature vrednosti temperature nastavljeno vrednost, Kul-indikator, in hladilno rele odklopi. Sistem začne ogrevanja, kadar je za merjenje temperature vrednost = temperatura, nastavljena vrednost, "Toplote", indikatorska lučka sveti in toplote rele odklopi.

Napaka/Alarm opis

Alarm, če senzor napaka: Krmilnik vključite tipala napaka načinu alarm, če senzor odprete stik ali kratek stik, vse teče stanje je zaprta off z alarmi piskač, in nixie cev prikaže "EE",Pritisnite poljubno tipko, lahko preklicati bujenje, sistem nazaj na zaslon na običajno temperaturo, ko je napaka in napaka se izbriše.

Opozorilo, če je merjenje temperature presega temperaturno merilno območje:Krmilnik aktivira alarm napaka funkcijo, kadar je za merjenje temperature presega temperaturno merilno območje, vse teče stanje je zaprta off z alarmi piskač, in nixie cev prikaže "HH",Pritisnite poljubno tipko, lahko preklicati bujenje, sistem nazaj na prikaz normalne delovne način, ko temperatura obnoviti normalno merilno območje.

Varnostni Predpisi,

Nevarnost :

1.Strogo razlikovati senzor navzdol,-vodi, moč žice in izhodni rele vmesnik drug od drugega, in ne narobe

povezave ali preobremenitve rele.

2.Nevarnosti: Prepoved povezuje žice, priključki brez elektrike cut-off.

Opozorilo :

Prepove uporabo naprave v okolju, nad vlažno, visoke temp., močno electromagnetism interferenco ali

močno korozijo.

Obvestilo :

1.V

Oznake: Temperatura Instrumenti, Orodja, Poceni Temperatura Instrumenti, Visoko Kakovostna Orodja, Temperatura Instrumenti

Velikost Zaslona 1.9 Cm & V
Je Pametno Napravo No
Vrsta Napajanja NOBEN
Vijak M12*1.5
Certificiranje NOBEN
Številka Modela STC 1000
Poreklo CN(Izvora)
Ukrep Tip J
Teorija Temperaturni Regulator
Vrsta Prikaza Digitalno
Vrsta E
Dolžina Kabla 1M
Max Merjenje Temperature 70°C - 99°C
Slog Stoječe in Stenske Visi
Blagovna Znamka Aideepen
Uporaba V zaprtih prostorih

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki