Barvita Sonce Gob Samorog Trgovini Železa Na Vezenih Oblačil Obliži Za Oblačila Nalepke Za Oblačila, Oblačila Dodatki

p52762

€0.21

Nov izdelek

Vedno izbrati najboljše kakovosti obliži za vas

Nasvet:Kupi enega,ladijski promet pristojbina znaša 0,56$,

kupite 10 različnih obližev v naši trgovini,ladijski promet pristojbina je še vedno 0.56$,zato predlagam, da kupite kot več, kot je mogoče. ste samo mesto, kaj jih želite dodati v košarico,končno posredovali vaše naročilo,na ta način,skupaj ladijski promet pristojbina ostaja 0.56$.

Najboljši concessional obliži trgovina na Debelo.

Če potrebujete debelo ali velika, da bi lahko dal vse popravke, ki jih potrebujete v košarico,nato predloži mešani naročite in kupite vse skupaj,skupaj ladijski promet pristojbina ostaja približno 1,5$, čeprav je skupna količina, ki je 1000pcs,zelo poceni, kot je spodaj.Če vaše naročilo presega 100$,vam bomo poslali po DHL,UPS,Fedex,DPEX ali drugih hiter način dostave za večino držav, pod pogojem, da ni risanka pathces ampak normalno popravke v vaše naročilo. če niste prepričani, kaj so cartoon obliži ali ne,vas prosimo, da ravnanja, ki nas za sporočila na ProdajoPopust.news.

Nalepke za Navodila:

1:Predgrevanje železa bombaž nastavitev;

2:Pretest vaše fabic za toploto toleranco na ta nastavitev;

3:Postavite aplicirano na površini krpo ali zavese,Kritje aplicirano z bombažno krpo.Železo za 10-15 sekund,urinih v položaj.

4:Obrnite oblačilo znotraj-ven in s svojim toplota železa,izvajati pritisk za 20-25 sekund nazaj, kje je vaš aplicirano je bil reševati.

5:Če želite, aplicirano bolj varno,Šivanje ob strani aplicirano.

Oznake: Obliži, Dom In Vrt, Poceni Obliži, Visoka Kakovost Dom In Vrt, železo na, železo na obliž vezenih, vezenih na železo

Vrsta Izdelka Obliži
Tehnika Vezene
Slog Železo-Na
Funkcija Okolju Prijazno
velikost as in picture
Številka Modela P5010

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki