3V 5V 12V 24V 220V Avto Gumb Preklopi samozapiralni 12 mm 16 mm Moč Reset Rumena Zelena Rdeča Modra Bela LED Nepremočljiva Kovinski Stikalo

p52497

€0.78

-0.05

€0.83

-6 %

Nov izdelek

Opis:

Tip: Pomična ali kratkotrajno; 1 NO + 1 NC Material: Nikelj-medenina prevlečeno Sprednji oblike: kupolami Osvetljeni: Pika Svetilka barva: R / G / Y / O / B / W Stopnja zaščite: IP65, IK08Dot

12 mm priključni načrt

12 mm priključni načrt

Pritisnite na stikalo, obremenitev je pod napetostjo, in LED luči ob istem času. Pritisnite stikalo še enkrat, če je gumb za ponastavitev, obremenitev je izklopi in LUČKA ugasne.

Vklop potisnite stikalo power, LED luči, pritisnite na stikalo, in breme, ki je pod napetostjo. Pritisnite stikalo še enkrat, če je gumb za ponastavitev, in breme, ki je izklopljen. Izklopite fotoaparat in LED ugasne.

Pritisnite na stikalo, obremenitev je pod napetostjo, in LED se izklopi, Pritisnite stikalo še enkrat, če je gumb za ponastavitev, obremenitev je izklopljen, in LED luči ob istem času.

Pritisnite na stikalo, obremenitev je izklopljen, in LED se izklopi, ob istem času. Pritisnite stikalo še enkrat, če je gumb za ponastavitev, obremenitev je pod napetostjo, in LED luči ob istem času.

Vklop za vklop in lučka LED zasveti. Pritisnite na stikalo, obremenitev je izklopljen. Pritisnite stikalo še enkrat, če je gumb za ponastavitev, in breme, ki je pod napetostjo. Izklopite fotoaparat in LED ugasne.

Oznake: Stikala, Lights & Razsvetljavo, Poceni Stikala, Visoka Kakovost Luči & Razsvetljavo, Stikala

Certificiranje ce
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Kovinski Pritisni Gumb Stikalo
Garancija 2 leti
Postavka Vrsta Stikala
Trenutno 3A
Preklop Vrsta Pritisni Gumb Stikalo
Material Baker
Značilnosti Self zaklepanje stikalo

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki