NANO 3.0 L298P 2A DC Koračnih Motornih Voznik Ščit Modul W5100 Ethernet LAN Omrežje / Zapis Podatkov RTC Ure Realnega Časa Za Arduino

p52401

€1.67

-0.15

€1.82

-8 %

Nov izdelek

NANO Motor Shield:

NANO Motor Shield temelji na L298P, ki je dvojno polno-most voznik namenjen za pogon induktivne obremenitve, kot so releji, elektromagneti, DC in stopil motorji. To vam omogoča pogon dve ENOSMERNI motorji s svojo Za Ard uino NANO odbor, ki nadzoruje hitrost in smer samostojno vsak. Lahko tudi izmerite motornih trenutno absorpcijo vsak motor, med drugimi funkcijami. • Lahko najdete v Getting Started vse informacije, ki jih potrebujete za konfiguracijo vašega odbora, uporabite Za Ard uino Programske opreme (IDE), in začeti lemiti z kodiranje in elektronsko opremo.

Tehnične specifikacije

Obratovalna Napetost

5V, da 12V

Motorni regulator

L298P, Pogoni 2 ENOSMERNI motorji ali 1 koračnih motornih

Max trenutno

2A na kanal ali 4A max (z zunanje napajanje)

Trenutno zaznavanja

1.65 V/A

Prosto teče stop in funkcija zavore

Moč NANO Motor Shield mora biti pogon samo na zunanje napajanje. Ker L298 IC, pritrjenem na ščit je v dveh ločenih napajalnih povezav, eno za logiko in eno za motorna oskrbe voznik. Potrebno motornih trenutno pogosto presega največjo USB trenutna ocena. Zunanje (non-USB) moč, ki lahko pride iz AC-da-DC adapter (stenske-wart) ali baterije. Adapter je lahko povezana s priklopom 2,1 mm center-pozitivno vtič v Za Ard uino je odbor napajalna vtičnica, na katerih motor shield je nameščena ali s priključitvijo žice, ki vodijo napajanje Vin in GND vijak terminalov, pri čemer je treba upoštevati polarnost. Da bi preprečili možno škodo Za Ard uino tarčo, na kateri ščit je nameščena, vam priporočamo, da se kateri uporabljate zunanje napajanje, ki zagotavlja napetost med 7 in 12. Če se vaš motor zahteva več kot 9V priporočamo vam, da ločitev daljnovoda ščit in Za Ard uino tarčo, na kateri ščit je nameščen. To je možno z rezanjem "Vin Connect" skakalec dani na hrbtni strani ščit. Absolutni rok za Vin na vijak terminalov je 18V. Ščit lahko dobavi 2 amperih na kanal, za skupaj 4 amperih največ. Vhodne in Izhodne Ta ščit ima dve ločeni kanali, ki se imenuje A in B, da je vsaka uporaba 4 Za Ard uino zatiči za pogon ali občutka motor. Skupno je na voljo 8 nožice, ki so v uporabi na ta ščit. Lahko uporabite vsak kanal posebej za pogon dve ENOSMERNI motorji ali jih kombinirate, da vozi enega bipolarna koračnih motor. Ščit je zatiči, deljeno z kanal, so prikazane v tabeli spodaj:

Funkcija

zatiči na Ch. A

zatiči na Ch. B

Smer

D12

D13

PWM

D3

D11

Zavore

D9

D8

Trenutno Zaznavanja

A0

A1 Če jih ne potrebujete, Zavora in Trenutnega Zaznavanja in vas potrebujejo tudi več zatiči za vašo aplikacijo, ki jo lahko onemogočite funkcije za rezanje njihovih skokih na hrbtni strani ščit. Motorji Povezave Brušena DC motor. Lahko vozite dva Brušena ENOSMERNI motorji s priključitvijo dveh žic drugega v (+) in (-) vijak sponke za vsak kanal A in B. Na ta način lahko nadzorujete svojo smer z nastavitvijo VISOKO ali NIZKO DIR A in DIR B zatiči, lahko nadzor hitrosti z različnimi PWM-A in PWM B obratovalni cikel vrednosti. Zavore in Zavorna B zatiči, če izberete VISOKO, učinkovito zavore na ENOSMERNI motorji, namesto da jim upočasni z zmanjšanjem moči. Lahko merjenje toka skozi motor na ENOSMERNI tok z branjem SNS0 in SNS1 zatiči. Na vsakem kanalu, bo napetost, ki je sorazmerna z izmeriti tok, ki se lahko bere kot običajni analogni vhod, skozi funkcijo analogRead() na analogni vhod A0 in A1. Za vaše udobje je kalibriran, da je treba 3.3 V, če je kanal dali svoj največji možni tok, ki je 2A.

NANO Podatkovni Zapis:

novo Ard uino NANO ščit,lahko grem hitro - shranjevanje podatkov za datoteke, ki na kateri koli sistemom FAT16 ali FAT32, formatirati kartico SD, ki bo prebral vse izris, preglednico ali analizo programa.

Vključeno Uro Realnega Časa časovne žige, vseh vaših podatkov s trenutnega časa, tako da boste vedeli točno, kaj se je zgodilo, ko se!

Prosimo, upoštevajte, da se ta točka ne pridejo z Ard uino NANO (boste potrebovali za uporabo s ščit), ali SD kartico. To ne prihajajo z baterija RTC.

SD card vmesnik deluje s sistemom FAT16 ali FAT32, formatirati kartice. 3.3 v ravni transformator vezjem, ki preprečuje škodo za SD kartico

Uro realnega časa (RTC) ohranja času dogaja tudi, ko Ard uino je odklopljen. Baterija za varnostno kopiranje traja več let

Vključene knjižnice in primer kode za oba SD in RTC pomeni, da lahko grem hitro

Prototyping območje za spajkanje priključki, vezni ali senzorji.

Na krovu 3.3 v regulator je tako zanesljiv referenčne napetosti in tudi zanesljivo deluje kartice SD, ki zahtevajo veliko moč za zagon

Deluje z Ar devinske NANO ali MIKRO NANO Ethernet LAN Omrežje Ščit:

To add-on modul omogoča povezavo Ard - - - - - Nano do interneta. Dobiš vse prednosti, ki jih z uporabo Ard---- Nano. To je popolnoma sestavljen, z dolgimi pin glave, tako da se vam treba kupiti in spajkanje glave ločeno. boste dobili enako stackable koristi, kot Ard - - - - - ščite in se lahko izvaja isto kodo.

Temelji na Wiznet W5100 Ethernet čip, ki omrežju (IP) stack sposoben tako TCP in UDP. Uporabo Ethernet knjižnica za pisanje skice, ki povezovanje z internetom z uporabo dodatek modula.

Oznake: Integrirana Vezja, Elektronske Komponente In Potrebščine, Poceni Integrirana Vezja, Visoka Kakovost Elektronskih Komponent In Potrebščine, ščit arduino, modul za arduino, rtc modul

Blagovna Znamka iskreno&obljubo
Številka Modela Nano Zapisovalnik Podatkov ščit
Stanje Nova
Vrsta Regulator Napetosti

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki