Mini Računalnik, Tipkovnico Čistilo Zaslona Čisto Bursh in Bombažno Krpo Palico kompletom Za Prenosnik Namizni Tipkovnico delovna halja

p52223

€1.52

-0.75

€2.27

-33 %

Nov izdelek

Priporočamo, da za vas

Ultra-tanek brezžična tipkovnica z touchpad za Mac / laptop / tv Box / PC pisarniški pribor za IOS, Android, ultra-tanek design za eleganten tipkovnico naredi vaše delovno okolje bolj posebno, tipkovnico in miško, da so tiho zasnovan, in ni veliko hrupa za uporabo, primeren za delo na domu . Izboljšanje užitek delati.

RGB LED mouse pad. Izdelan iz ultra-tanek optični tkani material, z mikro teksturirane, gladko površino, natančno navigacijo in optimizira vašo izkušnjo iger na srečo. Na oblikovanje razsvetljave na štirih straneh mouse pad mešanice popolnoma z vsemi LED miško in tipkovnico, poudarja vzdušje in vas postavi v pisani svet.

Čistilo Krtačo in Bombažno Krpo Palico Multi-funkcijo Set

Dvakrat se je končalo ščetka za čiščenje

1. Ta čopič je najlon lase na enem koncu , ki se uporablja za čiščenje tipkovnice in smeti, ki je ni enostavno odstraniti v ključnih razlik. 2. Na drugem koncu je zaslon obrišite , ki se lahko uporablja za čiščenje vseh vrst zaslonov 3 push-pull design, ki lahko ščiti ščetko, ko ni v uporabi !

Odstranite in operite z vodo

Ko se zaslon zbriše umazana, jo lahko odstranite ločeno, sperite z vodo in nato ga nazaj za ponovno uporabo, okolju zelo prijazen in trajen !

Bombaž brisov in alkohola v enem

Vsak je pakirana posamično in bolj higiensko in prenosni. Kako uporabljati: Samo odpreti je vzdolž modre črte , alkohol, pritekale drugi konec , namakanje brisa nasvet na drugi konec .

Celovito čiščenje

Kombinacija ščetka za čiščenje in bombažno krpo , ima dobro moč čiščenja, močno dekontaminacijo, in lahko odstranite umazanega zaslona in tipkovnice !

Podrobnosti izdelka

Več specifikacij na Voljo

Imamo tri specifikacije za nakup, prosimo, bodite pozorni na specifikacije se odločite ob naročilu .

Kaj je Vključeno

1 kos ščetka za čiščenje (Glede na vaš nakup izbiri) 1 paket(20 piecs)Bombažno Krpo Držijo (Glede na vaš nakup izbira)

Dobre poprodajne storitve

Dragi prijatelji! Najlepša hvala za obisk naše trgovine. Zaradi trenutne zamude v globalni ekspres, jih ne dostavi v zahtevanem času. Trenutni čas dostave je o 35-90 dni. Da ne zamuja z dostavo vaše pošiljke za dolgo časa, priporočamo, da izberete ProdajoPopust.news Standardna Dostava. Večina držav lahko poda v 7-25 delovnih dneh! V prihajajoči 10. obletnica 328 ProdajoPopust.news, mnogi trgovci bo nakopičila veliko, in fizične skladišče, ki je understaffed in ne more biti dostavljena običajno. NEO STAR, da bi vam omogočajo, da prejmemo vaše parcele hitreje, vam priporočamo, da se odločite ProdajoPopust.news Standardna Dostava! !! Nadomestila bodo imeli, če platformo, ki jo je obljubil dostava rok! !! Izberite ProdajoPopust.news Standardna Dostava, boste lahko uživali koristi: Samo naši izdelki nosijo brez Vrnitve logotip, in naslednjih osmih držav lahko uživate brezplačno nadomestila brez razloga.

Oznake: Čistila Naprava, Računalniške In Pisarniške, Poceni Naprave Čistila, Visoka Kakovost Računalniške In Pisarniške, Čistila Naprava

Funkcija 3 Zaslon cleaner bo ustrezala
Funkcija 1 Čiščenje ščetko za Tipkovnico in zaslon
Uporaba Zaslon
Funkcija 2 Bombažno Krpo Palico za Tipkovnico in zaslon
Fit Za iPad, Računalnik, mobilni telefon, prenosni računalnik, zaslon
Blagovna Znamka PODATKI ŽABA
Funkcija 4 Cleaning Kit Cleaning Tool
Vrsta Čiščenje Obleke
Številka Modela LLCQJYP

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki